Jordbærsalat

Jordbærsalat

Forkæl dine gæster eller din familie med denne lækre jordbærsalat.

Jordbær hører ikke kun til i det søde køkken, de skønne røde bær er også super lækre i salaten.

Server jordbærsalaten som tilbehør til grillmaden eller bare som et lækkert frokostmåltid sammen med et stykke groft brød.

Til 4 pers.

250 g. Friske Jordbær
100 g. Frosne edamamebønner
1 lille rødløg
Fetaost
Græskarkerner
Blandet salat efter eget valg – jeg har brugt rucola og hjertesalat

Hæld de frosne edamamebønner i en skål og hæld kogende vand over og lad dem stå i 3 minutter – hæld vandet fra og skyl med koldt vand og lad bønnerne dryppe af.
Skyl og hak salaten.
Skyl jordbær og skær dem i tynde skiver.
Hak rødløget i smalle både.
Bland det hele sammen og smuldr fetaost over salaten og drys til sidst med græskarkerner.

Dressing:
0,5 dl. Olivenolie
2 spsk. Hvid balsamico
2 tsk. Flydende akaciehonning
Lidt salt og peber

Bland alle ingredienser og hæld det over salaten lige før serveringen.

 

Skriv en kommentar