Sangskjuler til konfirmanden

Nu nærmer vi os efterhånden tiden for forårets konfirmationer, hvor der som sædvanligt synges mange sange for dagens konfirmand.

Når sangen er skrevet, skal man jo også finde en idé til en sangskjuler. Det er selvfølgelig forskelligt hvor meget tid man vil bruge på det, men jeg har her lidt inspiration til et par sangskjulere.

Jeg har lavet flere ”konfirmand”-udgaver af et Vi Unge blad, hvor der er sang inde i bladet sammen med billeder og små historier om konfirmanden. Det kunne jo også være et hvilket som helst andet ”blad” man kunne sætte op, så det passer til konfirmandens interesser. Jeg fik printet sangen på lidt kraftigt blankt papir.

Mit andet forslag er en iphone-sangskjuler (ca. 80 cm høj), godt nok er billedet her nogle år gammel, så iphone-telefonen ser selvfølgelig lidt anderledes ud i dag 😊

Sangskjuleren er lavet i en 5 mm opskummet plade, som er skåret til med hul i toppen, hvor sangene kan puttes i. Selve iphone-skabelon med billede af konfirmanden, har jeg fået printet på en storformatprinter. (det kan evt. gøres hos det lokale skiltefirma, hvis man ikke lige har adgang til så stor en printer). Printet er skåret ud og monteret med spraylim.

Selve sangen er også sat op som en iphone  printet på kraftigt A4-papir, foldet og klippet i kanterne, så den har den rigtige facon og udseende.

Håber dette kunne give lidt inspiration til forårets konfirmationsfester.