Kager til fødselsdag

Det er så sjovt at bage kager og da min veninde spurgte om jeg ville bage tre kager til hendes søns 30 års fødselsdag, var jeg hurtig til at sige JA!

Det var helt op til mig, hvilke kager det skulle være, men jeg fik at vide, at han godt kunne lide cheesecake. Derfor skulle den ene kage selvfølgelig være en cheesecake.

Det blev en helt almindelig cheesecake med gele på toppen, den anden kage blev en nøddemazarin, nok mest fordi jeg havde noget marcipan i køleskabet, som lige var oplagt til sådan en kage.

Så skulle jeg bare finde ud af hvad den sidste kage skulle være….hmmm, der er jo mange muligheder!

Jeg havde for et stykke tid siden set en kage med med både kikse og browniebund, samt bagt cheesecake ovenpå og til sidst et godt lag hindbærmousse øverst – en rigtig kaloriebombe, men den skulle bare afprøves! Den hedder vist “Triple Heart Attack Cheesecake”

Det gik rigtig fint med at få bagt alle kagerne, lige bortset fra geléen ovenpå cheesecaken – tror jeg fik det hældt over for sent, så det ikke nåede at stivne ordentligt inden kagen skulle pyntes og afleveres. Så den blev noget ujævn i kanterne.

Cheesecaken blev pyntet med hvid chokoladesnirkler, hakket grøn pistacie og friske hindbær.

Den store triple heart kage blev pyntet med friske bær på toppen, så der er lidt syrligt modspil til den tunge bund.

Nøddemazarinen blev bare penslet med smeltet chokolade langs kanten – det vil jo være ideelt at servere den med lidt vaniljeis.

Jeg lover at jeg inden længe lægger opskrifter ud på begge cheesecakes!!!