Saltmandler

Saltmandler

Er vild med at spise nødder, men mandler er klart mit foretrukne valg.

Mandlerne bliver bare endnu bedre af at man giver dem et lille pift af salt og rister dem i ovnen, så de bliver mere sprøde og knasende.

De salte mandler er helt perfekte som snack til et skønt glas vin, som tilbehør til din tapas eller som fyld i salaten.

Der findes mange opskrifter på saltmandler, men denne opskrift er super nem og hurtig at lave:

ca. ½ dl. vand
1 spsk. salt
200 g. mandler

Hæld vand og salt på en pande og lad saltet blive opløst i vandet – varm panden op og hæld mandlerne på panden. Varm mandlerne mens de vendes rundt i saltvandet indtil der ikke er mere vand på panden.

Spred mandlerne ud på en bageplade med bagepapir og “tør” dem i ovnen i ca. 9-12 minutter ved 180 grader.

Lad mandlerne afkøle og du har nu en lækker lille snack.