Sommeren er over os og der skal selvfølgelig grilles og til en grillaften hører naturligvis også den obligatoriske pølse med brød. Men ofte sker der det, at vi ikke får spist alle de pølsebrød som er i pakken og efterfølgende ligger de bare og bliver gamle og tørre og ender til sidst i skraldespanden.
Her får du et par idéer til, hvordan du kan bruge de overskydende pølsebrød og faktisk trylle dem om til lækre sandwiches – perfekt til en picknic tur eller madpakken.
Hvis man vil have lidt mere “crunch” når man bider i sandwichen, kan man også lægge et par skiver chips imellem brødet.
Jeg har fyldt disse sandwich med pesto, mozarella, tomat og andet lækkert – se opskrifterne her:
Salami sandwich
Hotdogbrød
Rød tomat pesto
Frisk mozarella skåret i skiver
Tomater i skiver
2-3 skiver Chorizo
Evt. chips
Start med at grille brødet. Smør det med pesto og lig skiver af mozarella og tomater. Top med Chorizo og chips.
Serrano skinke sandwich
Hotdogbrød
Grøn basilikum pesto
Frisk mozarella skåret i skiver
Tomater i Skiver
Avocado i skiver
1-2 skiver Serrano skinke
Evt. chips
Start med at grille brødet. Smør det med pesto og lig skiver af mozarella, tomater. Top med Serrano skinke og avocado – evt. chips.
Vegatar sandwich
Samme opskrifter som ovenfor, du skal bare ikke putte kød i 🙂
Ingen kommentarer