Er blevet helt afhængig af syltede rødløg og har altid et glas til at stå i køleskabet.
Jeg bruger de skønne sur-søde rødløg til næsten alt. Både til at pifte salaten op eller som tilbehør i den hjemmelavede burger, ovenpå en hotdog eller ovenpå rullepølse- eller ostemaden. Det er kun fantasien der sætter grænser.
De flotte rødløg er også bare super dekorative på tallerkenen og så er de rigtig nemme at lave.
Syltede rødløg
3-4 rødløg
1 dl. sukker
1½ dl. vand
3 dl. lys eddike
lidt peberkorn
et par laurbærblade
Pil løgene og skær dem i tynde skiver eller smalle både og kom dem op i et helt rent sylteglas/krukke.
Hæld sukker, vand, eddike, peberkorn og laurbærblade op i en gryde og giv lagen et lille opkog. Derefter hældes lagen over rødløgene.
Lad løgene stå og trække i 24 timer og de er derefter klar til at spise.
Rødløgene kan sagtens holde sig i op til en måned på køl.