Unik persolig grafisk plakat

Ny udsmykning på væggen? – Få tegnet din helt egen unikke grafiske plakat, du bestemmer selv motivet!

Jeg har til flere af mine venner og bekendte illustreret fine grafiske plakater af eksempelvis  deres huse, sommerhuse, eller hvad de nu ønsker at få på væggen. Plakaterne er helt unikke og personlige og bliver kun trykt i det ene eksemplar som de får. Jeg har fået trykt plakaterne på kraftigt plakatpapir og monteret i ramme, så de var lige til at hænge op. Man kan heldigvis få nogle rigtig fine rammer i IKEA til en fornuftig pris.

Egentlig startede det hele med, at min veninde fyldte rundt, men jeg havde ikke fået en ønskeliste fra hende og jeg ville gerne give hende en personlig gave, som var lidt anderledes. Derfor kom jeg i tanke om at tage nogle fotos af hendes kolonihavehus og så tegne det og indramme – det bragte heldigvis stor lykke da gaven blev overbragt.

Jeg tager selv eller modtager bare et foto af det motiv der skal tegnes, hvorefter jeg får det omsat til en flot og farverig plakat – motiverne har varieret i farve med enten lyse kraftige farver eller også de mere nedtonede og støvede farver.

Plakaterne kan trykkes i mange forskellige størrelser.

Eksempel på foto som jeg modtog og tegnede ud fra.