Bønnesalat med feta og saltmandler

Denne lækre bønnesalat er god til de fleste retter. Vi serverede den forleden sammen med lam og kalvemørbrad.

Udover at retten smager fantastisk, så er den også rigtig let at lave og derfor også en nem salat til hverdag, hvor tingene sommetider skal gå lidt hurtigt.

Bønnesalat
500 g. grønne bønner “Haricot vert”(frosne eller friske)
400 g. sojabønner (edamame)
Feta
Saltmandler

Dressing
½ dl. olivenolie
2 spsk. grov sennep
saft fra en ½ citron
groft salt

Giv de grønne bønner et opkog og afkøl dem herefter.

Kog sojabønnerne efter anvisning på posen og afkøl også dem.

Bland alle ingredienserne til dressingen og rør det godt sammen.

Bland de grønne bønner og sojabønnerne og vend det sammen med dressingen.

Hæld det i et fad eller skål.

Pynt med feta skåret i tern og hakkede salte mandler. Se opskriften på “Saltmandler” her på bloggen.

Salaten er nu klar til servering!