Vi spiser med øjnene, siger man. Det er altid mere lækkert at sætte tænderne i mad som ser indbydende ud og det gør også ofte en forskel for vores smagsoplevelse.
Denne skønne farverige salat er da lige til at spise – den er fyldt med skønne bær, grønt og salte mandler. Der er en god blanding er sødt, salt og syrligt i en og samme mundfuld.
Salat kan serveres til stort set alt og er specielt lækker til sommerens grillretter.
Den er også idéel som en god og mættende frokost.
Dette skal du bruge:
Salat
Blandet grøn salat eller hjertesalat
Gul peber
Cherrytomater
Syltede rødløg – se opskriften her
Jordbær
Blåbær
Cantaloup melon
Salte mandler – se opskriften her
Det vil være en fordel, at tilberede de syltede rødløg dagen før!
Start med at tilberede de salte mandler.
Skyl derefter salaten og skær det i strimler og hæld det i en skål.
Skær gul peber, cherrytomater, jordbær og melon i mindre stykker og ford
Før salaten skal serveres tilsættes blåbær, syltede rødløg og salte mandler.
Dressing
3 spsk. Hindbæreddike
2 spsk. Olivenolie
Lidt salt og peber
Bland det godt sammen og hæld det over salaten lige før servering.
Ingen kommentarer